Historiek keurslager Van Damme

In 1994 waren wij, Reinhard Van Damme en Heidi Thys afgestudeerd respectievelijk als slager/spekslager/traiteur en restauranthouder/sommelier en traiteur aan de hotel-slagerij-bakkerijschool PIVA te Antwerpen.

Toen begonnen wij te werken bij diverse keurslagers om met voldoende ervaring en de nodige kennis onze eigen weg in te slaan en zo de slagerij op de hoek aan de Vilvoordsesteenweg / Oude Schapenbaan over te nemen van Jef en Irène De Roy, die reeds kwaliteit hoog in het vaandel droegen. Hier zagen wij een mooie kans om onze visie die wij door de jaren gevormd hadden, te kunnen uitwerken.

Al vlug bleek dat we veel meer ideeën hadden dan dat we in onze toonbank konden presenteren en begonnen te denken aan hoe we konden uitbreiden. Stap voor stap hebben we dat dan kunnen realiseren waardoor we intussen zijn uitgegroeid tot de grootste ambachtelijke keurslagerij in regio Grimbergen. Het is elke dag hard werken en dat geeft een grote voldoening aan het hele team. Kwaliteit verkopen is een passie geworden en daar genieten de klanten van, elke dag opnieuw!

Achter de schermen